Loading icon

Αξιοθέατα της Σκωτίας

Η μοναδικότητα και η ποικιλία των αξιοθέατων στη Σκωτία απλώς συναρπάζουν κάθε λάτρη του ταξιδιού. Επομένως, προτού πάτε σε αυτήν τη χώρα, θα πρέπει να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν από διαφορετικές πηγές. Αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε τα υπόλοιπα πραγματικά αξέχαστα και πολύχρωμα. Υπάρχουν πολλά μέρη που θέλετε να δείτε, επομένως είναι καλύτερα να εξετάσετε τα πάντα και, στη συνέχεια, να αποφασίσετε για τα αξιοθέατα που θα είναι του γούστου σας.

Πολύ πριν από το ταξίδι, πολλοί τουρίστες κάνουν κράτηση αυτοκινήτου στο Ηνωμένο Βασίλειο στο διαδίκτυο για να λάβουν μια ευνοϊκή τιμή ενοικίασης, να δουν περισσότερα αξιοθέατα και να μην εξαρτώνται από ομάδες περιηγήσεων. Στο Αεροδρόμιο του Εδιμβούργου το κόστος ενός αυτοκινήτου συμπαγούς κατηγορίας ξεκινά από 15 ευρώ την ημέρα, στο Εδιμβούργο το κόστος είναι περίπου το ίδιο - από 14 ευρώ την ημέρα.

< p>Κάστρο του Εδιμβούργου
Φυσικά, κανείς δεν θα αρνηθεί ότι αυτό το μέρος θεωρείται το πιο επισκέψιμο στην ομώνυμη πόλη. Ολόκληρος ο χώρος στο εσωτερικό χωρίζεται σε 3 μέρη, πρόκειται για ένα είδος αυλών, που συνδέονται μεταξύ τους με πύλες. Και αν μιλάμε για την αξία του κάστρου, τότε βρίσκεται στην πηγή πόσιμου νερού, η οποία προστατεύεται από τον Πύργο του Πηγαδιού. Επιπλέον, υπάρχει ένα μουσείο αφιερωμένο σε αυτό το συγκεκριμένο θέμα και σκηνοθεσία πολύ κοντά. Εάν σε ένα άτομο αρέσει να φωτογραφίζεται, τότε θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο κανόνι Mons Meg, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει ως ιδανικό σκηνικό.

< p>

Royal Mile στο Εδιμβούργο

Με απλά λόγια, αυτοί είναι αρκετοί δρόμοι που εκτείνονται στο κέντρο της πόλης. Το όνομα του αξιοθέατου οφείλεται στο ότι το συνολικό μήκος αυτών των δρόμων είναι περίπου ένα μίλι σε μετρήσεις της Σκωτίας. Το Royal Mile διασχίζεται από γέφυρες στη μέση, που επίσης δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν τουρίστα αδιάφορο. Παλαιότερα συνηθιζόταν να συγκεντρώνονται διάφοροι έμποροι, τεχνίτες σε αυτό το μέρος, εδώ δούλευαν επίσης διάφορες ταβέρνες και οίκοι ανοχής. Κάποιος μπορεί να σκεφτεί ότι το μέρος είχε μια εστίαση ψυχαγωγίας, αλλά δεν είναι όλα τόσο πολύχρωμα όσο φαίνονται. Η Ιερά Εξέταση συνήλθε στους ίδιους δρόμους και επιλύθηκαν διάφορα οικονομικά ζητήματα.

< p>

Palace of Holyroodhouse

Όταν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο, η κατοικία της Αυτής Μεγαλειότητας της Βασίλισσας πρέπει να αποτελεί υποχρεωτικό σημείο στο δρομολόγιο. Βρίσκεται επίσης στο Royal Mile, το οποίο περιγράφηκε νωρίτερα, και είναι διακοσμημένο εξ ολοκλήρου σε στυλ μπαρόκ. Όλοι γνωρίζουν ότι η βασίλισσα έγινε διάσημη για τη σκληρή κυριαρχία της, η οποία συνοδεύτηκε από μεγάλο αριθμό συνωμοσιών και δολοφονιών. Τι είναι στην εποχή μας; Κατά καιρούς, συνηθίζεται να γίνονται διάφορες δεξιώσεις με γνώμονα το κράτος στο παλάτι, όπου την κύρια θέση κατέχει η ίδια η βασίλισσα, καθώς και στενά μέλη της οικογένειάς της. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στο έδαφος του παλατιού λειτουργούν συνεχώς διάφορες εκθέσεις, χάρη στις οποίες κάθε τουρίστας μπορεί να εξοικειωθεί με την ιστορία του μεγάλου αυτόνομου κράτους με περισσότερες λεπτομέρειες.

Τα ταξίδια είναι πάντα ενδιαφέροντα, ειδικά αν ένα τέτοιο χόμπι είναι πραγματικά ευχάριστο. Δεν πρέπει ποτέ να διαθέσετε οικονομικούς πόρους εάν θέλετε να γνωρίσετε ορισμένες ομορφιές και αξιοθέατα του κόσμου. Μόνο τέτοιες στιγμές κάνουν τον άνθρωπο ευτυχισμένο. Όλα είναι πολύ απλά, απλά πρέπει να αναθεωρήσετε τις δικές σας προτεραιότητες και να βγάλετε κάποια συμπεράσματα. Τότε τα ταξίδια θα γίνουν πιο προσιτά και συναρπαστικά. Και το οικονομικό στοιχείο θα εξαφανιστεί αυτόματα στο παρασκήνιο.