Loading icon
Η Γαλλία είναι μια χώρα ρομαντισμού, μόδας και όμορφης φύσης
Η Γαλλία είναι μια χώρα ρομαντισμού, μόδας και όμορφης φύσης

Η Γαλλία κατακτά με την πρώτη ματιά με τα πιο όμορφα τοπία, αρχιτεκτονικά θαύματα, άνετα θέρετρα και γαστρονομικά αριστουργήματα. Η πιο ρομαντική χώρα στον κόσμο, όπως και στο παρελθόν, σαγηνεύει με την ομορφιά και τη φρεσκάδα των ζουμερών και γοητευτικών τοπίων της Προβηγκίας και της Βουργουνδίας. Ο ρομαντισμός και η πολυτέλεια σε έναν όμορφο συνδυασμό ενσωματώνονται στην όμορφη αρχιτεκτονική των ανακτορικών συγκροτημάτων των Βερσαλλιών, του Φοντενεμπλό και η αυστηρή και απόρθητη ομορφιά των κάστρων του Carcassonne μοιάζει μυστηριωδώς με φόντο την όμορφη φύση.

Διακοπές στη Γαλλία: ανακαλύψτε τα μυστικά μιας μαγικής χώρας!
Διακοπές στη Γαλλία: ανακαλύψτε τα μυστικά μιας μαγικής χώρας!

Γαλλία! Τι πιο μαγικό και όμορφο από την απλή σκέψη ότι σύντομα θα μπορείτε να απολαύσετε την ομορφιά και το μεγαλείο αυτής της κομψής χώρας από κάθε άποψη.

Λυών - πόλη των υφαντών
Λυών - πόλη των υφαντών

Το διοικητικό κέντρο του διαμερίσματος του Ροδανού, η Λυών, βρίσκεται στη συμβολή δύο ποταμών - του Ροδανού και του Σάον. Ιδρύθηκε από τους Ρωμαίους το 43 π.Χ. Η πόλη υπάρχει για περισσότερα από 2000 χρόνια. Η Λυών ήταν η πρωτεύουσα της Ρωμαϊκής Γαλατίας μέχρι την κατάρρευση της αυτοκρατορίας. Εκπρόσωποι 60 γαλατικών φυλών παρευρέθηκαν σε φεστιβάλ και συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε αυτή την πόλη. Η διασκέδασή τους ήταν πολύ σκληρή. Το 177, ο αυτοκράτορας Μάρκος Αυρήλιος διέταξε τη δημόσια εκτέλεση 43 Χριστιανών, τώρα τους γνωρίζουμε ως «Μάρτυρες της Λυών».