Loading icon

Διακοπές στη Γαλλία: ανακαλύψτε τα μυστικά μιας μαγικής χώρας!

Γαλλία! Τι πιο μαγικό και όμορφο από την απλή σκέψη ότι σύντομα θα μπορείτε να απολαύσετε την ομορφιά και το μεγαλείο αυτής της κομψής χώρας από κάθε άποψη.
Όχι μόνο οι επισκέπτες, αλλά και οι κάτοικοι του ίδιου του κράτους μιλούν για αυτό με μερικούς ενθουσιασμό, μη φοβούμενος να δείξει αληθινά συναισθήματα. "Ma belle France" - αυτό το επίθετο δεν χρειάζεται να μεταφραστεί, γιατί είναι σαφές ότι οι Γάλλοι λατρεύουν τη χώρα τους. Και τους απαντά το ίδιο: υπάρχουν όλα όσα χρειάζεται ένας άνθρωπος για να νιώσει αρμονία και ευδαιμονία.
Οι τουρίστες προτιμούν να χρησιμοποιούν υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στη Γαλλία. Το μέσο κόστος ενοικίασης αυτοκινήτου στο Αεροδρόμιο της Γενεύης είναι 16 ευρώ την ημέρα, στο Αεροδρόμιο Orly - 18 ευρώ την ημέρα.< br>Δεν έχετε αποφασίσει πού θα πάτε διακοπές; Πηγαίνετε στη χώρα της ευτυχίας!
Ένα ταξίδι στη μεγαλύτερη χώρα της Δυτικής Ευρώπης δεν θα αφήσει αδιάφορα ούτε παιδιά που απλώς περιμένουν ένα ταξίδι στον εκπληκτικό παραμυθένιο κόσμο της Ντίσνεϋλαντ ούτε εφήβους που τους αρέσει η ρομαντική ατμόσφαιρα της τα Ηλύσια Πεδία και το σύμβολο του Παρισιού - ο Πύργος του Άιφελ, ή ενήλικες που χαίρονται να πάνε βόλτες στα ατελείωτα μουσεία του Παρισιού και των γύρω πόλεων.



Η άψογη πρωτεύουσα δεν σταματά ποτέ να εκπλήσσει με το μεγαλείο της , όσες φορές και αν καταφέρεις να το επισκεφτείς. Η πόλη της αγάπης φαίνεται διαφορετική κάθε φορά: άλλοτε μυστηριωδώς πολυτελής, άλλοτε θορυβώδης, αλλά ακόμα άνετη, άλλοτε συννεφιασμένη, άλλοτε ηλιόλουστη. Για να νιώσετε την ατμόσφαιρα της πόλης, πρέπει να περπατήσετε γύρω της. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να απολαύσετε κάθε λεπτό της παραμονής σας σε αυτό.
Δεν πρέπει να πάρετε επιπλέον ρούχα μαζί σας για να μην τα έχετε μαζί σας. Δεν χρειάζεται να καταπολεμήσετε ένα ήπιο κρυολόγημα, που σίγουρα θα εμφανιστεί στους τουρίστες που έχουν επιλέξει να επισκεφθούν την περίοδο του φθινοπώρου-χειμώνα. Δεν υπάρχει λόγος να φοβούνται τη ζέστη για όσους έρχονται εδώ το καλοκαίρι. Μόνο ηρεμία και γαλήνη θα πρέπει να σας συνοδεύουν κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στην πόλη.
Είναι εύκολο να βρείτε κάτι να κάνετε στο Παρίσι αν έρχεστε εδώ μόνοι σας ή αν η ομάδα περιοδείας σας κάνει κάτι που δεν σας ενδιαφέρει. Μια επίσκεψη στο Λούβρο θα διαρκέσει σχεδόν μια ολόκληρη μέρα και αν οι πολιτιστικές δραστηριότητες δεν είναι στο χέρι σας ή δεν σας αρέσουν σήμερα, κάντε μια βόλτα στα καταστήματα ή πηγαίνετε για μεσημεριανό γεύμα σε ένα από τα πολλά εστιατόρια της πόλης.
Αν και η πρωτεύουσα συναρπάζει, τραβάει την ιδιαίτερη προσοχή στον εαυτό της, δεν αφήνει τον τουρίστα να προχωρήσει περισσότερο, σαν να τον πείθει να μείνει για άλλη μια ή δύο μέρες. Αλλά αν εξακολουθείτε να αποφασίσετε να ξεπεράσετε όλους τους πειρασμούς αυτού του ευρωπαϊκού διαμαντιού, επισκεφτείτε τις Βερσαλλίες. Αυτό είναι ένα προάστιο του Παρισιού όπου τα παλάτια, τα πάρκα και τα αμέτρητα σιντριβάνια θα σας κάνουν να ξεχάσετε τον χρόνο.



Όταν κουραστείτε να περιπλανηθείτε στους κήπους και τα κάστρα, αναζητήστε τον αυτοκινητόδρομο. Κοιτάξτε γύρω σας: βρίσκεστε ήδη στη Νορμανδία - μια εντελώς διαφορετική επαρχία. Από εδώ δεν είναι μακριά στο Giverny, την ίδια την πόλη στην οποία έζησε και εργάστηκε ο διάσημος Μονέ.

Όλοι όσοι κατάφεραν να δουν από κοντά το σπίτι του καλλιτέχνη και τον κήπο του καταλαβαίνουν γιατί το έργο του Μονέ είναι τόσο δημοφιλές (πολλοί προσπαθούν ακόμη και να πιάσουν μόνοι τους ένα πινέλο - τα έντονα χρώματα των απίστευτα όμορφων λουλουδιών τριγύρω είναι τόσο μαγευτικά).< br>Ανακαλύψτε τη Γαλλία σε όλο της το μεγαλείο - και θα θέλετε να επιστρέφετε εδώ ξανά και ξανά!