Loading icon
Πού να χειμώνα στην Ευρώπη
Πού να χειμώνα στην Ευρώπη

Καθημερινά, υπάρχουν ολοένα και περισσότερες προσφορές για εξ αποστάσεως εργασία στο εξωτερικό στην αγορά εργασίας και οι λόγοι για αυτό είναι προφανείς: μια εταιρεία μπορεί να εξοικονομήσει χρήματα από την ενοικίαση γραφείων και την αγορά εξοπλισμού και η γεωγραφία της πρόσληψης υπαλλήλων αυξάνεται δραματικά. Είναι επίσης πολύ βολικό για τους εργαζόμενους. Μπορείτε να ζήσετε οπουδήποτε στον κόσμο και να εργάζεστε ταυτόχρονα. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό στην κρύα περίοδο του χειμώνα.

Το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο
Το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο

Burj Khalifa, από τα αραβικά. Ο "Πύργος Khalifa" είναι το υψηλότερο κτήριο στον κόσμο - 828 μ. και το πιο πολυώροφο - 163 ορόφους, χωρίς να υπολογίζονται οι 48 τεχνικοί και υπόγειοι όροφοι. Ο ουρανοξύστης έχει το μεγαλύτερο κωδωνοστάσιο στον κόσμο - 180 μ. Αυτό το μεγαλοπρεπές κτήριο βρίσκεται στο Ντουμπάι (ΗΑΕ).

Τα πιο διάσημα μουσεία των Βρυξελλών και του Άμστερνταμ
Τα πιο διάσημα μουσεία των Βρυξελλών και του Άμστερνταμ

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους αρέσει να μένουν πολύ καιρό και επιδιώκουν να διαφοροποιήσουν τα ταξίδια τους στο εξωτερικό. Μια εξαιρετική ευκαιρία είναι να κλείσετε μια περιοδεία σε δύο χώρες, για παράδειγμα, στο Βέλγιο και την Ολλανδία.

Εκδρομές στο Πουκέτ
Εκδρομές στο Πουκέτ

Το Πουκέτ είναι το μεγαλύτερο νησί της Ταϊλάνδης και συνδέεται με την ηπειρωτική χώρα μέσω της γέφυρας του φράγματος Sarasin. Φωλιασμένο στην παρθένα θάλασσα Ανταμάν, το Πουκέτ είναι σαν μια παιδική εικόνα ενός εξωτικού νησιού με περιβόλια, καταρράκτες και ηλιόλουστες παραλίες. Οι εκδρομές στο Πουκέτ στην Ταϊλάνδη ήταν πάντα από τις πιο γνωστές και ελίτ επιλογές διακοπών, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια το θέρετρο έχει γίνει πιο προσιτό σε ένα ευρύ φάσμα τουριστών.

Συνδυάζουμε ψώνια και αξέχαστες διακοπές στην Ευρώπη
Συνδυάζουμε ψώνια και αξέχαστες διακοπές στην Ευρώπη

Τι είναι ελκυστικό για διακοπές στην Ευρώπη; Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση μπορεί να πάρει έως και 8 σελίδες ελαφρού πληκτρολογημένου κειμένου. Ωστόσο, δεν θα απαριθμήσουμε όλα τα πλεονεκτήματά του, αφήνοντας αυτή τη χρήσιμη επιχείρηση για την επόμενη φορά, και θα επικεντρωθούμε μόνο στα ψώνια - μια από τις κύριες διασκεδάσεις σε ένα ευρωπαϊκό ταξίδι.

Οι καλύτερες χώρες για ταξίδι του μέλιτος. Top-4
Οι καλύτερες χώρες για ταξίδι του μέλιτος. Top-4

Το έθιμο του ταξιδιού του μέλιτος χρονολογείται από την αρχαιότητα. Εκείνες τις μέρες, οι νεόνυμφοι πήγαιναν να ψάξουν γη για να χτίσουν το σπίτι τους. Αυτή η παράδοση έχει παραμείνει για τους σύγχρονους νεόνυμφους. Μετά τις δουλειές του γάμου, θέλετε να είστε μόνοι, να χαλαρώσετε και να αφιερώσετε χρόνο για τον αγαπημένο σας. Ανεξάρτητα από τον πλούτο της οικογένειας, όλοι προσπαθούν να τηρήσουν αυτήν την παράδοση στην εποχή μας.

Πώς να ετοιμάσετε σωστά τη βαλίτσα σας
Πώς να ετοιμάσετε σωστά τη βαλίτσα σας

Όταν πηγαίνετε σε μια περιοδεία και προετοιμάζετε όλα όσα χρειάζεστε για να ετοιμάσετε τη βαλίτσα σας, θα πρέπει πρώτα από όλα να καθοδηγηθείτε από την κοινή λογική και τη λογική.