Loading icon

Οι καλύτερες χώρες για ταξίδι του μέλιτος. Top-4

Το έθιμο του ταξιδιού του μέλιτος χρονολογείται από την αρχαιότητα. Εκείνες τις μέρες, οι νεόνυμφοι πήγαιναν να ψάξουν γη για να χτίσουν το σπίτι τους. Αυτή η παράδοση έχει παραμείνει για τους σύγχρονους νεόνυμφους. Μετά τις δουλειές του γάμου, θέλετε να μείνετε μόνοι, να χαλαρώσετε και να αφιερώσετε χρόνο για τον αγαπημένο σας. Ανεξάρτητα από τον πλούτο της οικογένειας, όλοι προσπαθούν να τηρήσουν αυτήν την παράδοση στην εποχή μας.

Η ενοικίαση αυτοκινήτου εκ των προτέρων είναι κερδοφόρα. Μπορείτε να συγκρίνετε τιμές online και να λάβετε έκπτωση έως και 70% για ενοικίαση. Για παράδειγμα, η ενοικίαση στο Αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης κοστίζει σχεδόν 15 ευρώ την ημέρα,  στο Αεροδρόμιο της Βάρνας οι τιμές ξεκινούν από 9 ευρώ την ημέρα, στο Αεροδρόμιο Πούντα Κάνα - από 17 ευρώ την ημέρα.

Αίγυπτος
Η άνοιξη είναι η καλύτερη στιγμή για να εξερευνήσετε τα αξιοθέατα της Αιγύπτου (πυραμίδες, συγκρότημα Λούξορ, ανατολίτικο παζάρι, Μουσείο του Καΐρου με ανεκτίμητα αντικείμενα). Ο καιρός είναι πάντα ανοιξιάτικος εδώ ακόμα και το χειμώνα. Η βέλτιστη εποχή για ένα ταξίδι στην Αίγυπτο θα είναι η άνοιξη - από τον Μάρτιο έως τον Απρίλιο δεν υπάρχει ακόμα καύσωνας και εισροή τουριστών, ένα ταξίδι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα είναι το πιο οικονομικό.

Κατά τη διάρκεια των αναφερόμενων μηνών , μια εβδομάδα διαμονής σε ξενοδοχείο με γεύματα και διαμονή θα κοστίζει 200-300$. Εάν το ταξίδι πέφτει στην κρύα εποχή, τότε όλοι οι νεόνυμφοι αντιμετωπίζουν το ερώτημα πού να πάνε στο ταξίδι του μέλιτος. Οι δύο κύριοι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη είναι: 1. Η εποχή του έτους κατά την οποία πραγματοποιείται το ταξίδι. 2. Ο προϋπολογισμός που διατέθηκε για το ταξίδι.



Δομινικανή Δημοκρατία

Η Δομινικανή Δημοκρατία προσελκύει νεόνυμφους με το παραδεισένιο κλίμα, την εξωτική κουζίνα και τις αξέχαστες βόλτες. Για τους λάτρεις των υπαίθριων δραστηριοτήτων στην ακτή της Bonachica, στους κοραλλιογενείς υφάλους της - μια αξέχαστη κατάδυση. Και στην ίδια την ακτή, μπορείτε να πάτε για ορειβασία στο εθνικό πάρκο στην κοιλάδα Cibao με τα τροπικά φυτά και την ποικίλη ορνιθολογική πανίδα που θυμίζει υπέροχα πτηνά.



Τουρκία

Για όσους δεν θέλουν να αντέξουν μια μεγάλη πτήση, μπορείτε να επιλέξετε τη φιλόξενη Τουρκία με τον απαλό ήλιο, την αφθονία λαχανικών και φρούτων όλο το χρόνο, γλυκά. Εδώ μπορείτε να βρείτε αξέχαστη ανατολίτικη κουζίνα. Καθώς και ένα προϋπολογισμό και κερδοφόρο πρόγραμμα - all inclusive all inclusive. Η χώρα έχει μια πλούσια ζωή όλο το εικοσιτετράωρο: ντίσκο, πάρκα σελήνης, γιοτ, 24ωρο εμπόριο. Το απόγευμα μπορείτε να επισκεφθείτε τα μνημεία αρχιτεκτονικής και πολιτισμού της περιόδου της αρχαιότητας και του Μεσαίωνα. Ναός της Σόφιας, παλάτι Τοπ-κα πι, Υδρολάζα, αμφιθέατρα.



Βουλγαρία - Βάρνα

Αυτή η χώρα με τις χρυσές παραλίες της φημίζεται όχι μόνο για παραλία, αλλά και για λουτρικό θέρετρο. Η πόλη της Βάρνας είναι ιδιαίτερα πλούσια σε ιαματικές πηγές. Απολαύστε τα μεταλλικά νερά, οι άνθρωποι αγωνίζονται εδώ από τον 13ο αιώνα. Ανεξάρτητα από την εποχή, μπορείτε να ξαπλώσετε σε ζεστές μεταλλικές πηγές, όπου ρίχνουν ροδοπέταλα σε κουβάδες για τα μικρά, που καλύπτουν όλη την επιφάνεια του νερού. Στο πλάι υπάρχει ένας δίσκος με έναν κουβά με παγωμένη σαμπάνια και φλιτζάνια ζεστή σοκολάτα.



Η μικρή συμπαγής πόλη της Βάρνας με τα δρομάκια της είναι γεμάτη με τη μυρωδιά της θάλασσας, αγάπη , καφέ και τριαντάφυλλα. Εδώ δεν θα βαρεθείτε, αφού η ιστορία, η αρχιτεκτονική και ο πολιτισμός της πόλης είναι πολύ αρχαία. Στην αρχαιότητα η Βουλγαρία ονομαζόταν Θράκη. Η νεκρόπολη της πόλης της Βάρνας φημίζεται για το γεγονός ότι υπάρχει ένα μουσείο τέχνης κοσμήματος.

Περιέχει αντικείμενα από χρυσό και ασήμι, με τα οποία δεν μπορούν να συγκριθούν μοντέρνα αντικείμενα. Η Βάρνα είναι η θαλάσσια πρωτεύουσα της Βουλγαρίας. Είναι εύκολο να φτάσετε εδώ, καθώς τα πλοία πλέουν μεταξύ Βάρνας και Ιλιτσέφσκ. Η Βάρνα μεταφράζεται από τα βουλγαρικά ως - & amp; quot; Βασίλισσα της Μαύρης Θάλασσας & amp; quot ;.
Σε κάθε επιλεγμένο προορισμό, θα σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις και εκπτώσεις, γιατί στα σημεία που υποδεικνύονται οι νεόνυμφοι αντιμετωπίζονται με ευλάβεια.