Loading icon
Τα καλύτερα αξιοθέατα της Τζακάρτα
Τα καλύτερα αξιοθέατα της Τζακάρτα

Η Τζακάρτα φιλοξενεί μια μεγάλη ποικιλία από αξιοθέατα και αξιοθέατα που εκτείνονται στην ιστορία της χώρας μέχρι σήμερα. Από τα εμβληματικά ορόσημα της πρωτεύουσας έως τα λιγότερο γνωστά αξιοθέατα που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τη μοναδική κουλτούρα της Ινδονησίας, εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα αξιοθέατα της πόλης.
Μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές για επίσκεψη είναι η Kota Tua ή η Παλιά Πόλη Batavia. γραφική περιοχή που είναι γεμάτη καφετέριες και μουσεία. Διαθέτει επίσης μια κεντρική πλακόστρωτη πλατεία όπου μπορείτε να απολαύσετε την ομορφιά των ολλανδικών αποικιακών κτιρίων που την περιβάλλουν.

Ναός του Βούδα στο Μπαλί
Ναός του Βούδα στο Μπαλί

Οι τουρίστες στο Μπαλί είναι πολύ επιφυλακτικοί με τους ναούς. Ο ιερός τόπος είναι σχεδόν το τελευταίο αξιοθέατο που επισκέπτονται. Γιατί για τους Ευρωπαίους αυτό είναι ένα μυστήριο και μάλιστα τρομακτικό μέρος. Συμφωνώ, δεν είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις γλυπτά από αηδιαστικά θηλαστικά ή νυχτερίδες στην είσοδο του ναού. Για τους Ευρωπαίους, η έννοια της λειτουργίας και της διακόσμησης των ναών είναι ακατανόητη. Ως εκ τούτου, σχεδόν κάθε δεύτερος ταξιδιώτης φεύγει από το ναό με τις εντυπώσεις. Είτε τέτοιοι ναοί είναι ενδιαφέροντες για επίσκεψη είτε εξακολουθούν να είναι επικίνδυνοι, περισσότερα για αυτό αργότερα.