Loading icon

Εκδρομές στο Πουκέτ

Το Πουκέτ είναι το μεγαλύτερο νησί της Ταϊλάνδης και συνδέεται με την ηπειρωτική χώρα μέσω της γέφυρας του φράγματος Sarasin. Φωλιασμένο στην παρθένα θάλασσα Ανταμάν, το Πουκέτ είναι σαν μια παιδική εικόνα ενός εξωτικού νησιού με περιβόλια, καταρράκτες και ηλιόλουστες παραλίες. Οι εκδρομές στο Πουκέτ στην Ταϊλάνδη ήταν πάντα από τις πιο γνωστές και ελίτ επιλογές διακοπών, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια το θέρετρο έχει γίνει πιο προσιτό σε ένα ευρύ φάσμα τουριστών.

Οι έμπειροι ταξιδιώτες προτιμούν να κάνουν κράτηση αυτοκινήτου στην Ταϊλάνδη εκ των προτέρων στο διαδίκτυο, να συγκρίνουν τιμές, βαθμολογίες και κριτικές. Για παράδειγμα, στο Αεροδρόμιο της Μπανγκόκ, μπορείτε να κάνετε κράτηση αυτοκινήτου με σχεδόν 15 ευρώ την ημέρα, στο Αεροδρόμιο του Πουκέτ οι τιμές ξεκινούν από 13 ευρώ την ημέρα.

Το υπέροχο νησί Πουκέτ στην Ταϊλάνδη θα γεμίσει τη ζωή σας με νέα χρώματα, θα σας κάνει να ξεχάσετε κάθε λεπτό άγχος και δύσκολη καθημερινότητα. Μετά τη δύση του ηλίου, η ενεργή ζωή του θέρετρου μόλις ξεκινά. Τα νυχτερινά κέντρα, οι ντίσκο και τα μπαρ του νησιού Πουκέτ προσφέρουν στους επισκέπτες κάθε είδους διασκέδαση για κάθε γούστο. Στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης, μπορείτε επίσης να χαλαρώσετε πλήρως στις κατάλευκες παραλίες της ακτής της θάλασσας, εξοπλισμένες με όλα όσα χρειάζεστε. Το Πουκέτ είναι επίσης ένα κέντρο θαλάσσιας ψυχαγωγίας όπου μπορείτε να κάνετε καταδύσεις και άλλες θαλάσσιες δραστηριότητες.

Οι κοραλλιογενείς ύφαλοι και η θαλάσσια ζωή θα εμφανιστούν μπροστά σας με όλο τους το μεγαλείο, εντυπωσιακά πάντα με τα έντονα χρώματα και την εκπληκτική φυσική ομορφιά τους. Το φράγμα Sarasin, κατά μήκος του οποίου περνά ο αυτοκινητόδρομος, επιτρέπει στους τουρίστες να φτάσουν στα υπέροχα εθνικά πάρκα της Ταϊλάνδης, που βρίσκονται στην ηπειρωτική χώρα. Για τους τουρίστες, οι εξωτικοί εκπρόσωποι της χλωρίδας και της πανίδας της Ταϊλάνδης θα είναι μια πραγματική αποκάλυψη. Η μοναδική ομορφιά και η γοητεία του Πουκέτ το έχουν κάνει ήδη το πιο αγαπημένο θέρετρο για χιλιάδες τουρίστες σε όλο τον κόσμο και τώρα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε σε αυτό το καταπληκτικό τροπικό νησί.



Το Η φυσική ομορφιά του Πουκέτ, σε συνδυασμό με την άψογη δυτικοευρωπαϊκή εξυπηρέτηση και τη θάλασσα από κάθε είδους διασκέδαση, θα σας χαρίσουν πολλά φωτεινά και μαγικά λεπτά.