Loading icon

Διακοπές στην Πολωνία

Δεν υπάρχει έλλειψη όμορφων πόλεων στην Πολωνία. Επιπλέον, η Βαρσοβία, το Γκντανσκ και η Κρακοβία περιλαμβάνονται τακτικά όχι μόνο στην Ευρωπαϊκή, αλλά και στις παγκόσμιες τουριστικές αξιολογήσεις. Ωστόσο, οι πιο δημοφιλείς μεταξύ των ξένων τουριστών είναι ταξίδια πολλαπλών ημερών στις μεγαλύτερες πόλεις της Πολωνίας.
Κάθε μέρα, οι τουρίστες πηγαίνουν στο Πολωνία , προ-τάξη ενοικίασης αυτοκινήτων. Στο krakow , το μέσο κόστος ενός συμπαγούς αυτοκινήτου είναι 15 ευρώ την ημέρα, σε Warsaw - 14 ευρώ την ημέρα. p>


Biebrza Valley

Η κοιλάδα Biebrza είναι η μεγαλύτερη έλη της Πολωνίας. Είναι επίσης μια θέση φωλιάσματος για 180 είδη πουλιών. Το rafting στον ποταμό Biebrza είναι μια προσφορά διακοπών στην Πολωνία για όσους εκτιμούν την ειρήνη και την ησυχία, που περιβάλλεται από ανέγγιχτη φύση και όμορφα τοπία.

Μπορείτε να πάτε κανό ή rafting. Τα ταξίδια καγιάκ συνήθως διαρκούν περίπου λίγες ώρες, αλλά οι πιο επίμονοι μπορούν να μετατραπούν σε περιπέτεια αρκετών ημερών. Η ροή του biebrza είναι ήρεμη, χάρη σε ποια ράφτινγκ σε αυτό το γραφικό ποτάμι προσελκύει όχι μόνο τους κανόνες, αλλά και όλους όσους εκτιμούν τις υπαίθριες δραστηριότητες. Το τρίγωνο μεταξύ Kazimierz Dolny και Nałęczów είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα, ειδικά για εκείνους που αναζητούν μια απόδραση από τη φασαρία. Οι λίγες πόλεις, έχουν ένα εκτεταμένο δίκτυο διαδρομών κύκλου και διαδρομών διαφόρων επιπέδων δυσκολίας, που βρίσκονται στα γραφικά μέρη του Lublin Upland. Επιπλέον, η πόλη έχει μαρίνα. Οι λύσεις που εφαρμόζονται και η καλά διατηρημένη βάση δημιουργούν ευνοϊκές συνθήκες για τον τουρισμό του νερού. Το όμορφο παλάτι και το πάρκο συγκρότημα, που ιδρύθηκε στα τέλη του 18ου αιώνα από την Isabella Czartoryska, αποτελείται από κτίρια που αναγνωρίζονται ως μαργαριτάρια της πολωνικής αρχιτεκτονικής, χάρη στην οποία ο Puławy ονομάστηκε "Πολωνική Αθήνα".



Nałęczów

Η εμβληματική έλξη του ήσυχου nałęczów είναι το πάρκο spa. Ιδρύθηκε τον 18ο αιώνα από τον Stanislav Malakhovsky. Η ειρήνη και ο καθαρός αέρας που προέρχονται από αυτό το μέρος μπορεί να βρεθεί περπατώντας ανάμεσα στα πολλά δέντρα: βελανιδιές, πεύκα, κάστανα, lindens και αμερικανικές τουλίπες. Εκείνοι που ενδιαφέρονται για την υγεία τους θα σαν ένα δωμάτιο αντλίας με μεταλλικό νερό και μια επίσκεψη στο Palm House θα δώσει χαλάρωση λίγο εξωτική. nałęczów είναι επίσης το παλαιότερο θέρετρο υγείας στην Πολωνία και το μόνο με ένα μόνο καρδιολογικό προφίλ. Το όνειρο της παιδικής ηλικίας μπορεί να επισκεφθεί το Μουσείο Τσάντων και Τσουρντών. Το Nałęczów είναι επίσης ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για ταξίδια στο Kazimierz Dolny και Puławy που βρίσκονται κοντά.

Nowy Dwur κοντά στο Skierniewice

Το τοπίο Park Bolimów και το φυσικό απόθεμα του ποταμού Ravka, που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το Skierniewice, μπορεί επίσης να είναι τόπος ηρεμίας. Η γοητεία της γύρω φύσης δεν θα έχει μόνο θετική επίδραση στην ευημερία, αλλά θα δώσει επίσης δύναμη. Τα ζωικά είδη, τα προστατευμένα ποτάμια, πολλές οδούς ποδηλασίας και η πιθανότητα οργάνωσης ταξιδιών με κανό στον ποταμό Ravka θα ενθαρρύνουν τη σωματική δραστηριότητα. Οι λάτρεις της ιστορίας θα βρουν πολλά μέρη που αξίζει να επισκεφθείτε εδώ, επειδή το πάρκο έχει ένα πολύ ενδιαφέρον ιστορικό υπόβαθρο. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σε άμεση γειτνίαση με το πάρκο υπάρχει η κλινική nowy dvur Η κλινική, η οποία, εκτός από τα σαλόνια, έχει ένα ευρύ φάσμα θεραπειών για ανθρώπους που πάσχουν από Ασθένειες της σπονδυλικής στήλης και των κινητικών οργάνων.


Όλα αυτά καθιστούν το ιδανικό μέρος για υπερβολικά εργαζόμενους ανθρώπους που αναζητούν ειρήνη, ήσυχη, όμορφη θέα και χαλάρωση για το σώμα τους.