Loading icon

Μεγάλη Βρετανία - τέσσερις χώρες σε μία διακοπές!

Σήμερα εκδρομικές εκδρομές στη Μεγάλη Βρετανία καθιστούν δυνατή την επίσκεψη σε όλες τις χώρες του βασιλείου σε σύντομο χρονικό διάστημα: Αγγλία, Σκωτία, Βόρεια Ιρλανδία και Ουαλία.

Πολύ πριν από το ταξίδι, πολλοί τουρίστες κάνουν κράτηση αυτοκινήτου στο Ηνωμένο Βασίλειο στο διαδίκτυο, προκειμένου να λάβουν μια ευνοϊκή τιμή ενοικίασης, να δουν περισσότερα αξιοθέατα και να μην εξαρτώνται από ομάδες εκδρομών. Στο αεροδρόμιο Heathrow το κόστος ενός αυτοκινήτου συμπαγούς κατηγορίας ξεκινά από 15 ευρώ την ημέρα, στο αεροδρόμιο του Gatwick το κόστος είναι περίπου το ίδιο - από 14 ευρώ την ημέρα.

< p>
Αγγλία
Όλες οι περιηγήσεις στα αξιοθέατα στη Μεγάλη Βρετανία περνούν από το Λονδίνο, στην πρωτεύουσα αξίζει να δείτε το Tower Bridge, το Big Ben, το Westminster Abbey και απλά περπατώντας στους παλιούς και σύγχρονους δρόμους. Το Bath και τα Ρωμαϊκά Λουτρά του παρουσιάζουν ενδιαφέρον στη Δυτική Αγγλία, ενώ η Lake District είναι ένα καλό μέρος για ένα χαλαρωτικό διάλειμμα. Είναι αδύνατο να μην επισκεφτείτε το μυστηριώδες Stonehenge, για την εποχή και τον σκοπό του οποίου διαφωνούν οι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο.

< p>

Σκωτία

Δεν υπάρχει δεύτερη χώρα όπως η Σκωτία και οι εκδρομές στη Μεγάλη Βρετανία προσπαθούν να δείξουν στους τουρίστες όλη την ομορφιά αυτής της περιοχής. Το Εδιμβούργο είναι η πρωτεύουσα και μια πολύ παλιά πόλη με υπέροχα παλάτια που γοητεύουν το βλέμμα. Οι λίμνες της Σκωτίας είναι το πιο μυστηριώδες, αλλά, παρόλα αυτά, το πιο όμορφο μέρος της. Πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι το Λοχ Νες κρύβει πραγματικά στα βάθη του ένα τρομερό τέρας, το οποίο οι ντόπιοι αποκαλούν στοργικά Nessie.

Βόρεια Ιρλανδία

Η χώρα των ανθρώπων με πράσινα μάτια και των κόκκινων- Μαλλιά καλικάτζαρα που κρύβουν ένα δοχείο με χρυσό στην άκρη ενός ουράνιου τόξου - αυτό έχει γίνει η Βόρεια Ιρλανδία για τους τουρίστες. Έχοντας παραγγείλει περιηγήσεις στα αξιοθέατα στο Ηνωμένο Βασίλειο, αξίζει να σταματήσετε στο Δουβλίνο, το οποίο έχει ιστορία περίπου πέντε χιλιετιών, όπως μπορείτε να δείτε περπατώντας στους δρόμους και βλέποντας πολύ παλιά κτίρια. Όχι πολύ μακριά από το Δουβλίνο, σε μια ανοιχτή περιοχή, υψώνεται το New Grange, το οποίο είναι παλαιότερο και από τις πυραμίδες της Αιγύπτου. Αυτός ο τεράστιος τύμβος είναι αξιοσημείωτος για το γεγονός ότι κατά το χειμερινό ηλιοστάσιο, ο κύριος διάδρομός του φωτίζεται πλήρως από τις ακτίνες του ήλιου, αποκαλύπτοντας ένα υπέροχο στολίδι.

< p>

Ουαλία

Ολόκληρη η επικράτεια της Ουαλίας είναι ένα Εθνικό Πάρκο, υπάρχουν τα πάντα εδώ, και αμμώδεις κόλποι, και οροσειρές, και πράσινα λιβάδια και όμορφες λίμνες. Οι περιηγήσεις μας στα αξιοθέατα στο Ηνωμένο Βασίλειο θα σας επιτρέψουν να δείτε πολλά όμορφα κάστρα, όπως το Bryn Bras, στο πάρκο του οποίου πέφτει γραφικά ένας πραγματικός καταρράκτης.
Όπου κι αν μένουν τουρίστες στη Βρετανία, παντού ανοίγονται πανέμορφη θέα στη φύση, αμετάβλητη για χιλιάδες χρόνια και στις πόλεις, σαν αντίθεση, η ζωή βράζει και κινείται με φρενήρεις ρυθμούς.