Loading icon

Τι να δείτε στο Yallingup, Αυστραλία

Το Yallingup είναι ένας δημοφιλής προορισμός διακοπών με τουρίστες που έρχονται για να μείνουν σε εξοχικές κατοικίες και να απολαύσουν τις παραλίες σερφ. Βρίσκεται στην ακτή της νοτιοδυτικής Δυτικής Αυστραλίας, μεταξύ του ποταμού Margaret και του Manjimup.

Αυτοί που τους αρέσει να ταξιδεύουν με αυτοκίνητο συνήθως κάνουν κράτηση αυτοκινήτου στην Αυστραλία online εκ των προτέρων. Στο Αεροδρόμιο του Σίδνεϊ η ενοικίαση ενός μικρού αυτοκινήτου κοστίζει από 16 ευρώ την ημέρα και στο Αεροδρόμιο Gold Coast θα είναι ελαφρώς πιο ακριβό - από 21 ευρώ την ημέρα. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εποχή, την κατηγορία αυτοκινήτου και την περίοδο ενοικίασης.



Ακολουθούν μερικά από τα πράγματα που πρέπει να δείτε όταν βρίσκεστε εδώ:

Σπηλιές

Εάν αναζητάτε μια μοναδική εμπειρία διακοπών, το Yallingap είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. Δεν μπορείτε να χάσετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τις κοντινές σπηλιές. Αυτά τα σπήλαια υπήρχαν από την προϊστορική εποχή και δημιουργήθηκαν μετά από γεμάτες ροές λάβας με βρόχινο νερό και συντρίμμια. Είτε θέλετε να κάνετε μια ξενάγηση είτε να το κάνετε μόνοι σας, αυτές οι σπηλιές είναι η τέλεια περιπέτεια για όλους!

Παραλία Airlie
Μπορείτε να φτάσετε σε αυτήν την παραλία οδηγώντας στο Busselton και παίρνοντας ένα φεριμπότ απέναντι από το νερό. Η παραλία έχει καταπληκτική λευκή άμμο και καθαρά νερά που θα σας κόψουν την ανάσα. Δεν είναι μόνο ένας υπέροχος προορισμός στην παραλία, αλλά και ένα δημοφιλές σημείο για σέρφινγκ.

Ένα δημοφιλές αξιοθέατο στο Yallingap είναι η Φυσική Γέφυρα, που βρίσκεται στο Cape Naturalist. Είναι ένα μικρό τόξο, που δημιουργήθηκε από υδάτινη διάβρωση, το οποίο εκτοξεύεται στον ωκεανό και εφάπτεται σε τοίχο βράχου. Το ύψος του είναι περίπου 3 μέτρα, το μήκος είναι 8 μέτρα και μπορεί να προσεγγιστεί με τα πόδια.

Η κύρια παραλία ονομάζεται Παραλία Σπηλαίων, όπου πολλές σπηλιές είναι λαξευμένες στους βράχους, οι οποίοι μπορούν να εξερευνηθούν κατά την άμπωτη.

Υπάρχουν πολλές άλλες παραλίες γύρω από το Yallingap, όπως η παραλία Greenbanks,
Spooky Beach, Blue Pool Παραλία και βράχος Hazzas. Αν έχετε διάθεση για περιπέτεια, μπορείτε επίσης να κάνετε ένα ταξίδι με βάρκα στην παραλία Shell, όπου βρίσκονται μερικά από τα καλύτερα σημεία για κολύμβηση με αναπνευστήρα.