Loading icon

12 πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Πίτσμπουργκ τη νύχτα

Δοκιμάστε μια μπύρα σε μια εκκλησία Το
Church Brew Works
άνοιξε το 1996 στην ιστορική περιοχή Lawrenceville. Αυτή είναι η πρώτη και μοναδική παμπ στις ΗΠΑ που βρίσκεται ακριβώς στην ιστορική εκκλησία. Η Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή χτίστηκε το 1902, αλλά υπέστη ζημιές από πυρκαγιά το 1915. Το κτίριο της εκκλησίας έχει μετατραπεί σε μικροζυθοποιείο και εστιατόριο με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Οι αρχικοί πάγκοι κόπηκαν και φινιρίστηκαν στο χέρι για να χωρέσουν τα τραπέζια φαγητού, ενώ η βελανιδιά από τους πάγκους χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή του μπαρ. Υπάρχουν αυθεντικά πατώματα ελάτης, πρωτότυπα φαναράκια και τούβλα που γλίτωσαν από την κατεδάφιση του εξομολογητηρίου. Χάλυβας και χάλκινες δεξαμενές λάμπουν στο βωμό.
Για ένα άνετο ταξίδι, πολλοί τουρίστες προτιμούν να χρησιμοποιούν υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στις ΗΠΑ. Το μέσο κόστος ενοικίασης αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Πίτσμπουργκ είναι 18 ευρώ την ημέρα, στο αεροδρόμιο JFK - από 17 ευρώ την ημέρα.


Πηγαίνετε για μπόουλινγκ στο Arsenal Bowl
Στην καρδιά του Lawrenceville βρίσκεται το Arsenal Bowls, μια αίθουσα μπόουλινγκ με 22 λωρίδες, εμπνευσμένη από ρετρό. Ένα δημοφιλές τοπικό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Πίτσμπουργκ, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να συναντήσετε τους ντόπιους, να ακούσετε μουσική και να πιείτε ένα ποτό.
Βόλτα στο Τρεις Ποταμοί Heritage Trail
Μπείτε με το ποδήλατό σας και οδηγήστε το μονοπάτι μήκους 38 χιλιομέτρων για να απολαύσετε την ομορφιά του Πίτσμπουργκ. Το μονοπάτι πεζοπορίας περνά μέσα από διαφορετικές γειτονιές, περασμένες επιχειρηματικές περιοχές, αξιοθέατα και πάρκα. Κατά μήκος του μονοπατιού, πινακίδες σηματοδοτούν σημαντικές τοποθεσίες και δομές, ιστορικά γεγονότα και τοπική άγρια ​​ζωή. Αυτή η διαδρομή πολλαπλών χρήσεων είναι δημοφιλής στους ποδηλάτες και τους πεζοπόρους.
Επισκεφτείτε το Glass Center
Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό κέντρο, μια γκαλερί τέχνης και ένα σύγχρονο γυάλινο στούντιο αφιερωμένο στη διδασκαλία και τη διάδοση της τέχνης του γυαλιού. Οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετάσχει στο φυσώντας γυαλί, να εξερευνήσει την τελευταία λέξη της γκαλερί τέχνης και να δει ζωντανές επιδείξεις ζεστού γυαλιού. Το κέντρο παρουσιάζει τη δουλειά διεθνούς φήμης καλλιτεχνών γυαλιού όπως ο Dante Marioni, ο Paul Joseph Stankard και ο Cesare Toffolo.


Λάβετε μέρος σε μια περιήγηση με τα πόδια
Κάντε μια βόλτα στο Πίτσμπουργκ τη νύχτα σε μια διασκεδαστική περιήγηση με τα πόδια στις διάφορες γειτονιές της πόλης. Οι περιηγήσεις με τα πόδια συνδυάζουν την ιστορική αφήγηση κάθε περιοχής που επισκέπτεστε με τοπικές γευσιγνωσίες. Το Πίτσμπουργκ είναι γνωστό για τα σάντουιτς, τα ζυμαρικά και τη σαλάτα Πίτσμπουργκ με πατάτες τηγανιτές.
Ανακαλύψτε το Point State Park
Κοιτάξτε το φωτισμένο σιντριβάνι στο κρατικό πάρκο και τραβήξτε φωτογραφίες οι βάρκες που περνούν από αυτό το αξιοθέατο. Το πάρκο προσελκύει επισκέπτες με τους όμορφους καταπράσινους κήπους και την προκυμαία. Είναι επίσης ένα ιστορικά σημαντικό μέρος όπου έγιναν μάχες μεταξύ Ινδών και Γάλλων στα τέλη του 18ου αιώνα.
Απολαύστε συναρπαστικές βόλτες στο πάρκο ψυχαγωγίας Kennywood
Λούνα Παρκ Kennywood
είναι ένα λούνα παρκ που χτίστηκε πριν από 125 χρόνια στο West Mifflin. Το τεράστιο λούνα παρκ έγινε Εθνικό Ιστορικό Ορόσημο το 1987 με τρία τρενάκια του 1920. Το πάρκο διαθέτει τρεις θεματικές περιοχές με τρενάκια, αυτοκίνητα προφυλακτήρα, βόλτες με νερό, καρουζέλ, καγιάκ, τρισδιάστατες εμπειρίες και ένα θέατρο 4D.

Εξερευνήστε την ιστορική πλατεία της αγοράς
Η ιστορική πλατεία της αγοράς είναι η καρδιά της περιοχής που χτυπά. Υπάρχουν πολλά εστιατόρια, καφέ, μπαρ, μπουτίκ και γραφικά καταστήματα εδώ. Η πλατεία χτίστηκε τη δεκαετία του 1890 και παλαιότερα φιλοξενούσε το πρώτο δικαστικό μέγαρο, τη φυλακή και την εφημερίδα. Σήμερα, η πλατεία προσφέρει στους επισκέπτες εκτεταμένες αγορές διακοπών και προσωρινές εκδηλώσεις.
Επισκεφτείτε τον καθεδρικό ναό
Δίπλα στο πάρκο Shenley και στην καρδιά της κύριας πανεπιστημιούπολης του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ βρίσκεται το Καθεδρικός Ναός, ένα από τα ψηλότερα κτίρια στον κόσμο. Το κτήριο σε γοτθικό στιλ έχει 42 ορόφους και χιλιάδες δωμάτια. Εκτός από τις διδακτικές εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου, το κτήριο διαθέτει και γήπεδο φαγητού. Εδώ οι άνθρωποι μπορούν να έχουν ένα σνακ θαυμάζοντας τη γύρω νυχτερινή θέα.

Κάντε ένα ταξίδι στο Strip
Πρόκειται για μια από τις πιο διάσημες περιοχές της πόλης, που εκτείνεται κατά μήκος του ποταμού Allegheny. Η περιοχή του Στριπ περιλαμβάνει τέσσερις κεντρικούς δρόμους - Λεωφόρο Penn, Waterfront Place, Smallman Street, Liberty Avenue. Η περιοχή διαθέτει μια φανταστική επιλογή από διεθνή καταστήματα λιανικής, μπαρ, παντοπωλεία, μπουτίκ και μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια στο Πίτσμπουργκ. Αυτό που πρέπει να δείτε στη Στριπ είναι το Ιστορικό Κέντρο του Χάιντζ, το οποίο προσφέρει μια πλούσια εικόνα της ιστορίας της πόλης.
Πηγαίνετε σε μια πεζοπορία με οδηγό μέχρι το όρος Ουάσιγκτον
Απολαύστε εκπληκτική θέα στο κέντρο της πόλης από το υψηλότερο σημείο του Πίτσμπουργκ. Το όρος Ουάσιγκτον είναι ένας όμορφος λόφος στη νότια όχθη των ποταμών Οχάιο και Μονονγκαχέλα. Η βόλτα στο λόφο είναι σχετικά εύκολη, από όπου μπορείτε να θαυμάσετε ένα ευρύ πανόραμα του αστραφτερού ορίζοντα του κέντρου της πόλης, που αγκαλιάζεται από ποτάμια στις τρεις πλευρές. Υπάρχουν εστιατόρια και μπαρ εδώ για να απολαύσετε το γεύμα σας με υπέροχη θέα στο κέντρο της πόλης.

Περπατήστε γύρω από την πλατεία Mellon
Η Mellon Square είναι μια αστική όαση που αποτελεί τόπο συγκέντρωσης από το 1955. Το πάρκο διαθέτει ένα μοναδικό δεντρόφυτο μαύρο, πράσινο και λευκό γεωμετρικό πεζοδρόμιο. Υπάρχουν επίσης όμορφα σιντριβάνια, παρτέρια και ένας καταρράκτης με καταρράκτες. Ένα άλλο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του κήπου είναι το μνημείο Ann Catherine Sea. Mans, μια ντόπια γυναίκα που συνήθιζε να επισκέπτεται το πάρκο και να κοιτάζει τα αστέρια τη νύχτα.