Loading icon

Συνδυάζουμε ψώνια και αξέχαστες διακοπές στην Ευρώπη

Τι είναι ελκυστικό για διακοπές στην Ευρώπη; Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση μπορεί να πάρει έως και 8 σελίδες ελαφρού πληκτρολογημένου κειμένου. Ωστόσο, δεν θα απαριθμήσουμε όλα τα πλεονεκτήματά του, αφήνοντας αυτή τη χρήσιμη επιχείρηση για την επόμενη φορά, και θα επικεντρωθούμε μόνο στα ψώνια - μια από τις κύριες ψυχαγωγίες σε ένα ευρωπαϊκό ταξίδι.

Η ενοικίαση αυτοκινήτου εκ των προτέρων είναι επίσης κερδοφόρα. Μπορείτε να συγκρίνετε τιμές online και να λάβετε έκπτωση έως και 70% για ενοικίαση. Για παράδειγμα, η ενοικίαση κατηγορίας compact αυτοκινήτου στο Μιλάνο κοστίζει σχεδόν 15 ευρώ την ημέρα, σε Αεροδρόμιο Heathrow 14 ευρώ την ημέρα, σε Οι τιμές Αεροδρόμιο CDG (Παρίσι) ξεκινούν από 11 ευρώ την ημέρα.


Οι σημερινοί ταξιδιώτες έχουν τεράστιες ευκαιρίες να επισκεφθούν τις πιο μοδάτες και λαμπερές πρωτεύουσες της Ευρώπης. Ένα ταξίδι στο ρομαντικό Παρίσι, το ομιχλώδες Λονδίνο ή την ηλιόλουστη Ρώμη - γιατί όχι; Θα σας πούμε για τα πιο αξιοσημείωτα μέρη για να ικανοποιήσετε την «τρέλα των αγορών» σας.

Δημοκρατικές αγορές

Ναι, ναι, θα ξεκινήσουμε την ιστορία μαζί του. Προσιτές τιμές, με καλή ποιότητα εμπορευμάτων - δεν είναι αυτό το όνειρο ενός τουριστικού «λάτρη των αγορών»; Στο Μιλάνο, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία όχι μόνο στην ποικιλία, αλλά και στο κόστος των αγαθών. Εδώ μπορείτε να αγοράσετε όχι μόνο μάρκες υψηλής ραπτικής, αλλά και μοντέλα από το λεγόμενο «δεύτερο κλιμάκιο». Και δεν χρειάζεται να ντρέπεστε για αυτή την έκφραση. Ας ανοίξουμε ένα μυστικό - στις περισσότερες εγχώριες μπουτίκ θα βρείτε αυτά τα προϊόντα σε πολύ υψηλότερη τιμή.
Για τους λάτρεις του νεανικού στυλ, καθώς και των αθλητικών επωνυμιών, είναι καλύτερο να κατευθυνθείτε στο Corso Vittorio Emanuele. Οι αγορές εδώ δεν θα καταστρέψουν το πορτοφόλι σας, αλλά θα φέρουν χαρά και ευχαρίστηση. Οι φειδωλοί θαυμαστές των επώνυμων επωνύμων θα πρέπει να επισκεφτούν τα «outlet», όπου πωλούνται τα απομεινάρια των περσινών συλλογών. Στη Ρωσία, πιθανότατα, αυτά τα μοντέλα μόλις εμφανίστηκαν. Για ένα σνακ, συνιστούμε να αφήσετε μια εκδρομή σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα του Μιλάνου - το "τετράγωνο".

< p>

Ρομαντικές αγορές

Όχι, δεν μπορούσαμε παρά να μιλήσουμε για το Παρίσι, ή μάλλον για τις παριζιάνικες αγορές. Οι fashionistas από όλο τον κόσμο έρχονται εδώ για να τρίψουν καλά και να πάρουν μια μεγάλη μερίδα αξέχαστων συναισθημάτων. Ίσως ρωτήσετε, ίσως, από άλλες πόλεις της Ευρώπης, με τίτλο και επίσκεψη, χάνουν; Η ακριβής απάντηση δεν είναι γνωστή, αλλά ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο - το Παρίσι και μόνο το Παρίσι προκαλεί τα πιο ρομαντικά συναισθήματα, προκαλώντας μια κατάσταση εξαιρετικής αγάπης και ιλιγγιώδους ευτυχίας στην καρδιά. Αυτή είναι η ατμόσφαιρα αυτής της πρωτεύουσας.

< p>

Έτσι, βρίσκεστε στο επίκεντρο της μόδας, της αίγλης και του φλερτ. Πού να πάτε? Όσοι επιθυμούν να ξοδέψουν μια περιουσία έχουν έναν άμεσο δρόμο για τα Ηλύσια Πεδία - όλα τα καλύτερα και πιο ακριβά γραμματόσημα συλλέγονται εδώ. Για τους υποστηρικτές της περισυλλογής της ομορφιάς και τους λάτρεις των ήρεμων αγορών, η συνοικία Marais είναι κατάλληλη. Φιλόξενες μικρές μπουτίκ, μαγαζιά, μαγαζιά και καφετέριες, από όπου η μυρωδιά του απολαυστικού καφέ απλώνεται σε όλο το δρόμο, αφήνουν τις πιο αξέχαστες εντυπώσεις.

Έτσι, το εικονικό μας ταξίδι έφτασε στο τέλος της. Έχουμε αγγίξει μόνο δύο ευρωπαϊκές χώρες στην ιστορία μας - την Ιταλία και τη Γαλλία, αλλά θαυμάσιες ευκαιρίες για ψώνια ανοίγονται σε άλλες εξίσου ενδιαφέρουσες περιοχές. Αλλά διαβάστε γι 'αυτούς στην επόμενη ιστορία μας.