Loading icon

Η Γαλλία είναι μια χώρα ρομαντισμού, μόδας και όμορφης φύσης

Η Γαλλία κατακτά με την πρώτη ματιά με τα πιο όμορφα τοπία, αρχιτεκτονικά θαύματα, άνετα θέρετρα και γαστρονομικά αριστουργήματα. Η πιο ρομαντική χώρα στον κόσμο, όπως και στο παρελθόν, σαγηνεύει με την ομορφιά και τη φρεσκάδα των ζουμερών και γοητευτικών τοπίων της Προβηγκίας και της Βουργουνδίας. Ο ρομαντισμός και η πολυτέλεια σε έναν όμορφο συνδυασμό ενσωματώνονται στην όμορφη αρχιτεκτονική των ανακτορικών συγκροτημάτων των Βερσαλλιών, του Φοντενεμπλό και η αυστηρή και απόρθητη ομορφιά των κάστρων του Carcassonne μοιάζει μυστηριωδώς με φόντο την όμορφη φύση.
Οι τουρίστες σκέφτονται να νοικιάσουν αυτοκίνητο ένας από τους καλύτερους τρόπους για να απολαύσετε όλα όσα έχει να προσφέρει η Γαλλία. Η ενοικίαση αυτοκινήτου οικονομικής θέσης στις Κάννες κοστίζει περίπου 19 ευρώ την ημέρα, στη Λιλ - περίπου 18 ευρώ την ημέρα.
>Γαλλική γοητεία
Χωρίς αμφιβολία, αυτή η χώρα μπορεί να αποδοθεί πλήρως στην ηγετική θέση μιας τουριστικής χώρας, προσελκύοντας εκλεπτυσμένα και περιποιημένα θέρετρα στην Κυανή Ακτή και την Ακουιτανία. Οι Γάλλοι θεωρούνται ένα εύπορο έθνος στον τομέα της γαστρονομίας, της μόδας και των φαρμακευτικών προϊόντων. Τα κρασιά του Μπορντό είναι πραγματικά υπέροχα και καταλαμβάνουν μια από τις πρώτες θέσεις μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών.
Η πόλη των ερωτευμένων και των ρομαντικών ραντεβού είναι, φυσικά, το αγαπημένο Παρίσι όλων. Οι ταξιδιώτες που ονειρεύονται να δουν το Παρίσι έχουν την ευκαιρία να έρθουν εδώ και να εκτιμήσουν την ομορφιά, το μεγαλείο των αρχιτεκτονικών μνημείων και την ηρεμία των θρησκευτικών κτιρίων - εκκλησιών και ναών υπέροχης ομορφιάς. Αυτό το μέρος προσελκύει όλους τους λάτρεις του οτιδήποτε ασυνήθιστο και πρωτότυπο. Φτάνοντας εδώ, απολαμβάνουν έντονες εντυπώσεις από το μεγαλείο διαφόρων αξιοθέατων που κοσμούν τις παριζιάνικες πλατείες και δρόμους με αφάνταστη ομορφιά και μεγαλείο αρχιτεκτονικών στυλ διαφόρων εποχών.


Όμορφα μέρη στη χώρα του ρομαντισμού
• Η Disneyland προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία για ενήλικες και παιδιά, και αυτό οφείλεται κυρίως στη διασκέδαση που έκανε τη διαμονή εδώ πραγματικά εντυπωσιακή. Αυτό το μέρος θεωρείται το πιο υπέροχο στην πρωτεύουσα της Γαλλίας - οι επισκέπτες αισθάνονται άνετα στον μαγικό κόσμο ενός παραμυθιού.


Μόντε Κάρλο θεωρείται ένα από τους πιο όμορφους προορισμούς διακοπών. Αυτό το μέρος έχει κερδίσει δημοτικότητα με τα άνετα ξενοδοχεία, τα κομψά καταστήματα και εστιατόρια, τις ηλιόλουστες παραλίες και τα καζίνο για τυχερά παιχνίδια. Αυτό το θέρετρο παγκόσμιας σημασίας δίνει χαρά στους λάτρεις του παραδεισένιου κλίματος και των ακτών της Μεσογείου. Το νερό εδώ έχει εκπληκτικές ιδιότητες - πραγματικά θεραπευτικές λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε ιόντα και άλλες πολύτιμες ουσίες.


Βερσαλλίες αιχμαλωτίζει και αιχμαλωτίζει με πλούσια ιστορική και αρχιτεκτονική κληρονομιά, που αντικατοπτρίζεται στη γοητεία των παλιών συνοικιών που έχουν διατηρήσει τα χαρακτηριστικά του παρελθόντος. Το υπέροχο και βασιλικό μέρος κατακτά με πολυτέλεια και γοητεία σε κάθε γωνιά, και όλοι όσοι επισκέπτονται εδώ θέλουν να δουν και να μάθουν περισσότερα για την ανακτορική ζωή που λαμβάνει χώρα στις πιο όμορφες αίθουσες με πολυτελείς εσωτερικούς χώρους και όμορφα πάρκα που εκπλήσσουν με την ομορφιά των σιντριβανιών και τη χάρη των γλυπτών.
Η Γαλλία μαγεύει κυριολεκτικά με ό,τι βρίσκεται στην επικράτειά της, είτε είναι οι πολυάριθμοι αμπελώνες του Μπορντό είτε οι λεβάντες της Προβηγκίας. Η αρχαία αρχιτεκτονική, η άνεση των θέρετρων, η φιλοξενία πολλών πόλεων και επαρχιών, η ιστορική και πολιτιστική σημασία των μουσείων, η συνεχής διασκέδαση μέρα και νύχτα σε μπαρ και νυχτερινά κέντρα - όλα αυτά τα πλεονεκτήματα και τα χαρακτηριστικά μπορούν να απαριθμηθούν επ' αόριστον.