Loading icon

Ταξίδι στην Αθήνα: ζωντανό ρεπορτάζ. Ηλιόλουστη Αθήνα

Το πρωί πήγαμε στο κέντρο της Αθήνας στον σταθμό του μετρό Ακρόπολη. Εξετάσαμε τα ερείπια του ναού του Ολυμπίου Διός, είχαν απομείνει μόνο κίονες από αυτόν, αλλά κάποτε αυτό το κτίριο ήταν πολύ σημαντικό. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται η αψίδα του Ρωμαίου αυτοκράτορα Αδριανού. Ίχνη ανασκαφών είναι ορατά παντού. Σημειωτέον ότι δεν υπάρχει εμπόριο και μπάρμπεκιου κοντά στα μνημεία, αλλά στη Γιάλτα, ακριβώς στα τείχη του Livadia Palace, υπάρχουν πάγκοι με διάφορες αναμνηστικές ανοησίες.

Όσοι τους αρέσει να ταξιδεύουν με αυτοκίνητο συνήθως κάνουν κράτηση αυτοκινήτου στην Ελλάδα online εκ των προτέρων. Στο Αεροδρόμιο Αθηνών, η ενοικίαση ενός συμπαγούς αυτοκινήτου κοστίζει από 16 ευρώ την ημέρα και στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου λίγο πιο ακριβή - από 18 ευρώ την ημέρα. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εποχή, την κατηγορία αυτοκινήτου και την περίοδο ενοικίασης.

< p>Υπάρχει ένα εστιατόριο στο κτίριο για τους βασιλικούς υπηρέτες. Αλλά οι Έλληνες δεν σκέφτονται να τηγανίσουν cheburek κοντά στον Παρθενώνα, δόξα τω Θεώ. Κοντά στον σταθμό της Ακρόπολης, στους εμπορικούς δρόμους της συνοικίας Πλάκας, εδώ μπορείτε να αγοράσετε αμφορείς διαφόρων τύπων και μεγεθών, ειδώλια Ελλήνων θεών, φυσικά σφουγγάρια, ελαιόλαδο και πολλά άλλα. Οι Έλληνες συνιστούν να αλείφετε τα μαλλιά σας με ελαιόλαδο, αλλά μπορείτε να προσθέσετε μερικά άλλα συστατικά στο ελαιόλαδο.

< p>

Για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας υγιή, λαμπερά και χνουδωτά, πρέπει να τα φροντίζετε τακτικά. Δεν χρειάζεται να είναι ακριβό, μπορείτε να βρείτε όλα τα υλικά στην κουζίνα σας για να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας. Οι σπιτικές μάσκες μαλλιών μπορεί να έχουν την πιο διαφορετική σύνθεση, αλλά για να δείτε το αποτέλεσμα πρέπει να τις εφαρμόζετε τακτικά. Εάν έχετε μια μπανάνα στο σπίτι, τη συνθλίψετε σε πολτό με ένα πιρούνι, προσθέστε μια κουταλιά μέλι και έναν κρόκο αυγού. Απλώστε το μείγμα στα μαλλιά σας, τυλίξτε τα με μια πετσέτα και ξεπλύνετε με σαμπουάν μετά από μία ώρα.

< p>
Πάντως, πίσω στην Αθήνα. Το απόγευμα μετά την επίσκεψη στην Πλάκα, έπρεπε να ξεκουραστώ, οπότε φτάσαμε στο Μουσείο Κεραμικού μόλις δέκα λεπτά πριν κλείσει, το μουσείο κλείνει ακριβώς στις δεκαεπτά η ώρα - η σιέστα είναι σιέστα και δεν συνηθίζεται ιδιαίτερα να το επεξεργάζεσαι εδώ , ωστόσο, αναμνηστικά στην Πλάκα και στο Μοναστηράκι πωλούνται μέχρι αργά το βράδυ.