Loading icon

Τουριστικός οδηγός στο Ντίσελντορφ σε 3 ημέρες

Ένας τουρίστας που σχεδιάζει ένα ανεξάρτητο ταξίδι θα βρει χρήσιμο έναν καλό οδηγό για τα αξιοθέατα της πόλης του Ντίσελντορφ στη Γερμανία. Μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση για μεμονωμένες ξεναγήσεις στο 1001guide.net.

Τι να δείτε στο Ντίσελντορφ για την 1η ημέρα διαμονής


Η παλιά πόλη υπέστη σοβαρές ζημιές κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, επομένως μπορείτε να δείτε όλα τα σωζόμενα αξιοθέατα του Ντίσελντορφ σε μια μέρα.

Ξεκινήστε βόλτα στο Kyo Royal Alley. Στη συνέχεια, επισκεφθείτε το κτίριο του Δημαρχείου στην Παλιά Πόλη. Εκεί θα δείτε και το άγαλμα του Jan Willem. Συνεχίζοντας προς το Ρήνο, θα φτάσετε στο Burgplatz, όπου θα δείτε πολλά αρχαία αξιοθέατα, όπως τον Πύργο του Κάστρου των Δουκών ή τη Βασιλική του Αγίου Λαμπέρτου.

Επίσης στην Παλιά Πόλη μπορείτε να επισκεφθείτε το Μουσείο K21 και να δείτε ένα όμορφο μνημείο αφιερωμένο στη μάχη του Worringen. Μπορείτε να αφιερώσετε το απόγευμα σε μια βόλτα στον παραλιακό δρόμο του Ρήνου.

Περπατώντας κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου προς τα νότια, θα βγείτε στο Media Harbor, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε τη βραδιά σας με μια επίσκεψη σε ένα κλαμπ, σινεμά ή εστιατόριο.



Τι να δείτε στο Ντίσελντορφ για τη 2η μέρα διαμονής


Τη δεύτερη μέρα στο Ντίσελντορφ θα πρέπει να είναι αφιερωμένο στα αξιοθέατα που απαιτούν μεγάλη εκδρομή.

Ξεκινήστε την περιήγησή σας από τον Πύργο Rheinturm. Από το κατάστρωμα παρατήρησής του, μπορείτε να δείτε ολόκληρη την πόλη. Στη συνέχεια, επισκεφθείτε ένα από τα μουσεία στο Ντίσελντορφ (μου άρεσε περισσότερο το ναυτιλιακό μουσείο).

Περάστε το απόγευμα στο κύριο αξιοθέατο της γύρω περιοχής του Ντίσελντορφ - το Benrath Palace. Ο ευκολότερος τρόπος για να φτάσετε στο παλάτι είναι με το τρένο από τον κεντρικό σταθμό. Αφιερώστε τη βραδιά στον διάσημο δρόμο της Παλιάς Πόλης - Altstadt, που ονομάζεται ο μεγαλύτερος πάγκος μπαρ.

Σημαντικό! Είναι καλύτερα να επισκεφτείτε το παλάτι το απόγευμα, καθώς η αγγλόφωνη ξενάγηση ξεκινά στις 13:30. Προσοχή όμως, οι εκδρομές τρέχουν μέχρι τις 16:00.

Τι να δείτε στο Ντίσελντορφ για την 3η μέρα διαμονής

Εκτός από τα αρχιτεκτονικά και πολιτιστικά αξιοθέατα στο Ντίσελντορφ, υπάρχει ένα άλλο μέρος που αξίζει να επισκεφτείτε την τρίτη μέρα - η μόδα μπουτίκ. Τα περισσότερα από τα καταστήματα και τα καταστήματα βρίσκονται σε τέσσερις δρόμους:

Altstadt - μπουτίκ Diesel, Zara και Mango. Υπάρχουν επίσης πολλά καταστήματα με σουβενίρ και κοσμήματα.

Immermanstrasse - Πολλοί Ιάπωνες ζουν εδώ και αυτός ο δρόμος ονομάζεται Little Tokyo. Κατά συνέπεια, ο τουρίστας θα βρει εδώ καταστήματα ιαπωνικών επωνυμιών Japan Art Deco-Kyoto και θα δοκιμάσει ιαπωνική κουζίνα στο Bäckerei Taka.

Nordstrasse - αυτός ο δρόμος είναι το καλύτερο μέρος για να αναζητήσετε οπτικά και βιβλία. Καθώς και ρούχα για εγκύους. Τα καταστήματα εδώ είναι ανοιχτά όλο το εικοσιτετράωρο.

Η Schadovstrasse είναι ο πιο δημοφιλής εμπορικός δρόμος μεταξύ των Γερμανών με πολλά εμπορικά κέντρα.