Loading icon

Εκδρομές στο Λιντς της Αυστρίας

Συνιστάται σε όλους τους ταξιδιώτες που πηγαίνουν στην Ευρώπη να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στην Αυστρία. Αυτή η χώρα φημίζεται για την ιδιαίτερη χάρη της, την ευελιξία των πολιτισμών και των παραδόσεων της και συχνά απλώς ζαλίζει τους τουρίστες.

Η εκ των προτέρων ενοικίαση αυτοκινήτου είναι επίσης κερδοφόρα στην Αυστρία. Μπορείτε να συγκρίνετε τιμές online και να λάβετε έκπτωση έως και 70% για ενοικίαση. Για παράδειγμα, η ενοικίαση αυτοκινήτου compact κατηγορίας στο Linz κοστίζει σχεδόν 14 ευρώ την ημέρα, στο αεροδρόμιο του Ίνσμπρουκ - σχεδόν 12 ευρώ την ημέρα.

< p>Η τρίτη πιο πυκνοκατοικημένη πόλη είναι το Λιντς - αυτό είναι το κέντρο της Άνω Αυστρίας, βρίσκεται 197 χλμ. από τη Βιέννη. Η αρχαία πόλη περιβάλλεται από γραφικά χαμηλά βουνά και απλώνεται στις όχθες του Δούναβη. Το 2009, το Λιντς αναγνωρίστηκε ως το πολιτιστικό κέντρο της Ευρώπης. Η καρδιά της Αυστρίας χτυπά σε αυτήν την πόλη, μαγευτικά ιστορικά και αρχιτεκτονικά κτίρια, φιλόξενες παμπ και μέρη για χαλαρούς περιπάτους έχουν διατηρηθεί εδώ.

Η ιστορία της αρχαίας πόλης ξεκινά με τον κελτικό οικισμό Λεντός, το 15 π.Χ. . μι. Οι Ρωμαίοι έχτισαν εδώ το φρούριο της Λεντίας. Το 799, η πόλη άρχισε να ονομάζεται Linz, η ευνοϊκή γεωγραφική της θέση συνέβαλε στην ανάπτυξή της. Στα τέλη του 15ου αιώνα, η μικρή πόλη ανακηρύχθηκε πρωτεύουσα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Η κατασκευή μιας γέφυρας πάνω από τον Δούναβη οδήγησε στο γεγονός ότι το Λιντς έγινε μια σημαντική εμπορική αρτηρία στην Ευρώπη.

< p>

Σήμερα, το Λιντς θεωρείται δικαίως ένα ανεπτυγμένο βιομηχανικό κέντρο της χώρας. η μεταλλουργική, η χημική, η βιομηχανία τροφίμων και η κλωστοϋφαντουργία ανθίζουν εδώ. Η μικρή πόλη θεωρείται μια από τις πιο ανεπτυγμένες στην Αυστρία, υπάρχουν 4 μεγάλα πανεπιστήμια. Το Λιντς φημίζεται επίσης για την πλούσια πολιτιστική του ζωή. Το Φεστιβάλ Bruckner, το Φεστιβάλ Ηλεκτρονικής Τέχνης και άλλες διεθνείς εκδηλώσεις πραγματοποιούνται εδώ κάθε χρόνο.

Η πρώτη γνωριμία με το Λιντς μπορεί να ξεκινήσει από το πιο αγαπημένο και δημοφιλές βουνό των κατοίκων της περιοχής - το Pestlingberg, μπορείτε να ανεβείτε ράγα. Από την κορυφή, η πόλη, απλωμένη στον Δούναβη, φαίνεται με μια ματιά. Εδώ στην κορυφή βρίσκεται η περίφημη προσκυνηματική εκκλησία Wallfahrtskirche, που χτίστηκε το 1738, καθώς και ένα μοναδικό πάρκο με τη μεγαλύτερη συλλογή κάκτων στην Ευρώπη. Τα παιδιά θα μπορούν να οδηγήσουν τον υπέροχο Express Dragon μέσα από το τούνελ.

< p>

Μια περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης περιλαμβάνει απαραίτητα μια επίσκεψη στο Hauptplatz - αυτή είναι η πιο σημαντική πλατεία στο Λιντς. Εδώ μπορείτε να δείτε τη στήλη της Αγίας Τριάδας, η οποία χτίστηκε προς δόξα του Θεού, που έσωσε την πόλη από την πανούκλα. Αξιοσημείωτο είναι το μοναδικό παλιό δημαρχείο, χτισμένο σε γοτθικό ρυθμό. Οι τουρίστες θα ενδιαφέρονται να επισκεφθούν τον Παλιό Καθεδρικό Ναό, χτισμένο σε στυλ μπαρόκ, και τον Νέο Καθεδρικό ναό σε νεογοτθικό στυλ, οι πύργοι του οποίου φτάνουν τα 135 μέτρα.

Όταν επισκέπτεστε το Λιντς, αξίζει να κάνετε μια στάση το Κάστρο του Λιντς, η πρώην κατοικία του Φρίντριχ Γ', το μουσείο τέχνης, καθώς και το σπίτι του Μότσαρτ, όπου ο διάσημος μουσικός συνέθεσε τη Συμφωνία του Λιντς. Μπορείτε να μάθετε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για την ιστορία της περιοχής στο μουσείο "The Origin of Linz". Η διάσημη αυστριακή πόλη με όμορφα πάρκα και πλατείες, μοναδική αρχιτεκτονική κάνει τους επισκέπτες να νιώθουν σαν σε παραμύθι.

Ακόμα και στην παλιά πόλη, αξίζει να κάνετε μια βόλτα με ένα ατμόπλοιο αναψυχής και να δοκιμάσετε οπωσδήποτε την εθνική pride - το νόστιμο κέικ Linzer. Οι εκδρομές στην Αυστρία είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να μυήσετε τα παιδιά που μεγαλώνουν στην ιστορία και να τους δώσετε ζωντανές αξέχαστες εντυπώσεις.