Loading icon

Αρχαία και για πάντα νέα Σεγκόβια

Ισπανική Σεγκόβια, μια από τις παλαιότερες και πιο όμορφες πόλεις της Ισπανίας. Πόλη που ιδρύθηκε πριν από τη ρωμαϊκή κυριαρχία από ιβηρικές φυλές τον πρώτο αιώνα π.Χ. Από τότε, η Σεγκόβια έχει επανειλημμένα πέσει υπό ξένη κυριαρχία, Καρχηδονίους, Ρωμαίους, Σαρακηνούς. Και καθένας από αυτούς τους λαούς έπλεξε το δικό του μοναδικό μοτίβο στην αρχιτεκτονική της πόλης. Το πιο αξιόλογο κτίριο της Σεγκόβια, που δεσπόζει πάνω από την πόλη, είναι το Κάστρο Αλκαζάρ, που λαμβάνεται ως βάση της σειράς κινουμένων σχεδίων του Walt Disney.

Ενοικίαση αυτοκινήτου εκ των προτέρων στην Ισπανία είναι επίσης κερδοφόρο στα ταξίδια. Μπορείτε να συγκρίνετε τιμές online και να λάβετε έκπτωση έως και 70% για ενοικίαση. Για παράδειγμα, στο Αεροδρόμιο Αλικάντε μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο κατηγορίας συμπαγούς από 15 ευρώ την ημέρα, στο Αεροδρόμιο Μαγιόρκα - από 11 ευρώ ανά ημέρα.

Το κάστρο, που στέκεται πάνω σε έναν βράχο με λευκούς τοίχους και αιχμηρές κώνους από χαριτωμένους πύργους, φαίνεται να πετάει πάνω από την πόλη, περισσότερο σαν μια παραμυθένια χώρα με έναν ευγενικό βασιλιά παρά μια αμυντική δομή, καθώς συχνά μας λένε για τους «σκοτεινούς αιώνες».



Οι περιηγήσεις στο κάστρο, και ειδικά η θέα από τις γκαλερί της πόλης παρακάτω, είναι πολύ εντυπωσιακές. Γενικά, είναι αρκετά δύσκολο να ξεχωρίσουμε κάποιο αξιοθέατο στην πόλη, γιατί μπορούμε να πούμε ότι η Σεγκόβια είναι ένα ορόσημο. Εάν θέλετε να αποκτήσετε τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Ισπανία, αλλά δεν ξέρετε πώς να το κάνετε, επικοινωνήστε με τους ειδικούς στον ιστότοπο του χορηγού.