Loading icon

Αξιοθέατα της Ταϊλάνδης

Μεταξύ των χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας, όπως: Βιετνάμ, Λάος, Καμπότζη, Μαλαισία και πολλές άλλες (ο συνολικός αριθμός των οποίων είναι έντεκα), η Ταϊλάνδη έχει κερδίσει ιδιαίτερη δημοτικότητα μεταξύ των σύγχρονων τουριστών.
Η Ταϊλάνδη είναι ένα μοναδικό μέρος στη φύση και την ουσία του. Ανεξήγητα, συνδυάζει την πνευματικότητα, την ηθική και την ασυνήθιστη απομάκρυνση από τον υπόλοιπο κόσμο, με τον εκσυγχρονισμό, την προοδευτικότητα, ακόμη και σε κάποιο βαθμό την ακολασία.
Πολλοί τουρίστες θεωρούν την ενοικίαση αυτοκινήτου έναν από τους καλύτερους τρόπους για να απολαύσουν όλα αυτά Η Ταϊλάνδη έχει να προσφέρει. Η ενοικίαση αυτοκινήτου οικονομικής θέσης στη Μπανγκόκ κοστίζει περίπου 15 ευρώ την ημέρα, στο Αεροδρόμιο του Πουκέτ - περίπου 16 ευρώ την ημέρα.< br>Έχει κανείς την εντύπωση ότι δύο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι έχουν πατήσει το πόδι τους στην ίδια γη και, γνωρίζοντας ο ένας την ύπαρξη του άλλου, χάρη σε μια άγνωστη «μαγεία», καταφέρνουν μερικές φορές να μην συναντηθούν καν.
Φυσικά , αυτή η δήλωση μπορεί να θεωρηθεί μόνο μια μεταφορική στροφή της φράσης, καθώς πολλοί οπαδοί και θαυμαστές της θρησκείας που ζουν στην επικράτεια της Νοτιοδυτικής Ινδοκίνας προσπαθούν να επηρεάσουν την αντιηθική συμπεριφορά ορισμένων συμπολιτών τους, αν και όλα τα έργα τους για αυτό το θέμα δεν μπορούν πάντα να επιρροή και κατά κάποιο τρόπο να ηρεμήσει ιδιαίτερα βίαιους ή πολύ «ενεργητικούς κατοίκους της πολιτείας της Ταϊλάνδης.


Αναζήτηση σε αυτήν την "εικόνα" από μια διαφορετική οπτική γωνία, μπορεί κανείς να μιλήσει για την ποικιλομορφία και την αληθινή μεγαλοπρέπεια των θαυμάτων που έχουν βρει τη θέση τους εδώ.
Ένα από αυτά τα αξιοθέατα της Ταϊλάνδης, που είναι κατά κάποιο τρόπο "αποκλειστικά" στη φύση, μπορεί να ονομάζεται Ναός του Σμαραγδένιου Βούδα.
Αυτό το άγαλμα, σύμφωνα με το μύθο, ξεκινά την ιστορία του το μακρινό 1460. Το τελικό σημείο της ύπαρξής της, επέλεξε έναν ναό ονομάζεται Wat Phra Keo, όπου μεταφέρθηκε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής του "νέου σπιτιού" το 1780, στην Μπανγκόκ.
Η ιερότητα και το απαραβίαστο αυτού του μέρους μπορεί να αξιολογηθεί από δύο σημεία που έχουμε τώρα στη διάθεσή μας. Το πρώτο σημείο, όπως λένε οι τουρίστες και οι ιστορικοί, είναι η πρώτη ματιά που ρίχνεις στον μεγαλοπρεπή ναό και το δεύτερο περιλαμβάνει ένα σύνολο πολλών κανόνων:
Δεν μπορείς να μπεις στον χώρο του ναού με παπούτσια. Απαγορεύεται στις γυναίκες να εισέρχονται στους χώρους που προορίζονται για βουδιστικές προσευχές και σε χώρους θρησκευτικών τελετουργιών. Οι γυναίκες με σορτς πάνω από τα γόνατα δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στην επικράτεια του Ναού του Σμαραγδένιου Βούδα.
Αυτό το παλάτι είναι ένα από τα κύρια και ιερά μέρη στην Ταϊλάνδη.


Οι οδηγοί για τα περίχωρα αυτής της εξαιρετικής χώρας περιλαμβάνουν και τα δύο μοναδικά φυσικά πάρκα και μουσεία, γκαλερί εκθέσεων και αρχιτεκτονικά μνημεία, καθώς και κλαμπ, συγκροτήματα εστιατορίων και ψυχαγωγίας δημοφιλή μεταξύ του νέου πληθυσμού και των τουριστών.
Έτσι, η Ταϊλάνδη προσωποποιεί τον ίδιο τον "χωρισμό των κόσμων". Το πρωί και το απόγευμα σας επιτρέπει να απολαύσετε την πολιτιστική κληρονομιά, εκδρομές και απλούς περιπάτους στις εκτάσεις αυτής της θερμής κλιματικής περιοχής του πλανήτη μας. Και η βραδινή και η νυχτερινή ώρα, σαν να υπάρχει μόνο για να δείξει την ανάπτυξη των σύγχρονων τεχνολογιών και κάθε είδους ψυχαγωγίας.
Δυστυχώς, στη σημερινή κοινωνία, αυτή η πραγματικά ασυνήθιστη και πολιτιστικά πλούσια χώρα δεν έχει πλέον την ίδια δημοτικότητα με έγινε πριν από μερικά χρόνια.
Το κύριο γεγονός αυτής της εκδήλωσης, που προφανώς είναι γνωστό σε κάθε άτομο που έχει φτάσει τουλάχιστον τα 15 χρόνια, είναι η επίδειξη των τραβεστί και η ανάπτυξη της σεξουαλικής επιχείρησης. Με βάση αυτό το γεγονός, μπορεί κανείς να ρωτήσει: "Γιατί, μια τόσο πολλά υποσχόμενη και πολιτιστικά πλούσια χώρα όπως η Ταϊλάνδη, κατέστρεψε κατά κάποιο τρόπο τη δημοτικότητά της στα πρόσωπα των τουριστών;"
Πιστέψτε με, στερώντας από τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας η ευκαιρία να γνωρίσεις την κουλτούρα αυτού του αξεπέραστου τόπου, την ιστορία και τα έθιμά του, είναι εντελώς ανόητη, αναφερόμενη σε ενέργειες που είναι αντιηθικές για κάποιους ανθρώπους. Δεν πρέπει να το σκέφτεσαι τόσο σοβαρά. Χωρίς τη θέληση και την πρωτοβουλία σας, κανείς δεν θα τολμήσει να παρέμβει σε ήρεμους και ειρηνικούς περιπάτους στην Ταϊλάνδη, στα αξιοθέατα της Πατάγια, στο Πουκέτ, που έχει 7 θαύματα. Δεν μπορεί κάθε χώρα να καυχηθεί για τέτοια ποικιλομορφία. Αναμφίβολα θα μπορέσετε να ζήσετε μια αξέχαστη - υπέροχη εμπειρία. Ίσως, έχοντας μελετήσει την προσευχή ή το τελετουργικό αυτής της κουλτούρας, εκτός από την αποκτηθείσα γνώση, θα μπορέσετε να ανακαλύψετε κάτι νέο στον εαυτό σας, το οποίο δεν έχετε γνωρίσει ποτέ στον εαυτό σας ή σε κανέναν άλλον.