Loading icon
Πώς να ταξιδέψετε στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη με προϋπολογισμό
Πώς να ταξιδέψετε στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη με προϋπολογισμό

Παρά τα σημάδια που άφησε πίσω του ο πόλεμος, η Βοσνία είναι μια ασφαλής και ζωντανή χώρα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην πρωτεύουσα και την ύπαιθρο.
Η επωφελούμενη από τις τοπικές εκπτώσεις για φαγητό μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε κόστος για φαγητό. Για παράδειγμα, τα παραδοσιακά φαγητά προσφέρουν συχνά μια μικρή και μεγάλη μερίδα cevapi (δαχτυλάκια κρέατος). Όσοι τρώνε μικρότερες μερίδες πληρώνουν λιγότερο.

10 λόγοι για να πάτε διακοπές στην Αρμενία
10 λόγοι για να πάτε διακοπές στην Αρμενία

Η Αρμενία είναι μια εκπληκτική χώρα γεμάτη με όμορφα μοναστήρια και εκκλησίες. Επίσης φιλοξενεί μερικά απίστευτα φυσικά τοπία, όπως το εκπληκτικό Εθνικό Πάρκο Dilijan.
Οι κάτοικοι της Αρμενίας είναι απίστευτα φιλικοί και τους αρέσει να συναντούν ξένους. Δεν είναι ασυνήθιστο για άγνωστους να σας προσφέρουν φαγητό ή ποτό, κάτι που είναι πάντα ευπρόσδεκτο!

Ταξιδιωτικές συμβουλές της Κωνσταντινούπολης για τους πρώτους χρόνους
Ταξιδιωτικές συμβουλές της Κωνσταντινούπολης για τους πρώτους χρόνους

Είτε σχεδιάζετε το πρώτο σας ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη είτε την έχετε ήδη επισκεφθεί, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για αυτήν την όμορφη πόλη.
Μια από τις πιο σημαντικές ταξιδιωτικές συμβουλές στην Κωνσταντινούπολη για τα πρώτα χρονόμετρα είναι να αποφύγετε τα πλήθη το καλοκαίρι. Αυτό συμβαίνει επειδή τα τουριστικά αξιοθέατα της Κωνσταντινούπολης γεμίζουν πολύ γρήγορα, ειδικά κατά τις περιόδους αιχμής.

Αξιοσημείωτα μέρη γύρω από τη Στοκχόλμη
Αξιοσημείωτα μέρη γύρω από τη Στοκχόλμη

Η Στοκχόλμη είναι μια από τις πιο όμορφες και φωτογενείς πόλεις της Ευρώπης. Εδώ είναι μερικά από τα πιο αξιοσημείωτα μέρη για να επισκεφτείτε στην πόλη.
Η σουηδική πρωτεύουσα φιλοξενεί πολλά μουσεία και γκαλερί, αλλά υπάρχουν και μερικά λιγότερο γνωστά που αξίζει να δείτε! Αν είστε λάτρης της φωτογραφίας, για παράδειγμα, ρίξτε μια ματιά στο Fotografiska.

Τα καλύτερα αξιοθέατα της Τζακάρτα
Τα καλύτερα αξιοθέατα της Τζακάρτα

Η Τζακάρτα φιλοξενεί μια μεγάλη ποικιλία από αξιοθέατα και αξιοθέατα που εκτείνονται στην ιστορία της χώρας μέχρι σήμερα. Από τα εμβληματικά ορόσημα της πρωτεύουσας έως τα λιγότερο γνωστά αξιοθέατα που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τη μοναδική κουλτούρα της Ινδονησίας, εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα αξιοθέατα της πόλης.
Μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές για επίσκεψη είναι η Kota Tua ή η Παλιά Πόλη Batavia. γραφική περιοχή που είναι γεμάτη καφετέριες και μουσεία. Διαθέτει επίσης μια κεντρική πλακόστρωτη πλατεία όπου μπορείτε να απολαύσετε την ομορφιά των ολλανδικών αποικιακών κτιρίων που την περιβάλλουν.

Ταξιδεύοντας στη Νορβηγία το καλοκαίρι
Ταξιδεύοντας στη Νορβηγία το καλοκαίρι

Το ταξίδι στη Νορβηγία είναι πάντα μια συναρπαστική εμπειρία, αλλά γίνεται ακόμα πιο ικανοποιητικό όταν επισκέπτεστε τη χώρα το καλοκαίρι. Ο ζεστός καιρός και οι μεγάλες μέρες επιτρέπουν να απολαύσετε μερικά από τα πιο γραφικά σημεία της χώρας, συμπεριλαμβανομένων των εκπληκτικών φιόρδ.

Η Γαλλία είναι μια χώρα ρομαντισμού, μόδας και όμορφης φύσης
Η Γαλλία είναι μια χώρα ρομαντισμού, μόδας και όμορφης φύσης

Η Γαλλία κατακτά με την πρώτη ματιά με τα πιο όμορφα τοπία, αρχιτεκτονικά θαύματα, άνετα θέρετρα και γαστρονομικά αριστουργήματα. Η πιο ρομαντική χώρα στον κόσμο, όπως και στο παρελθόν, σαγηνεύει με την ομορφιά και τη φρεσκάδα των ζουμερών και γοητευτικών τοπίων της Προβηγκίας και της Βουργουνδίας. Ο ρομαντισμός και η πολυτέλεια σε έναν όμορφο συνδυασμό ενσωματώνονται στην όμορφη αρχιτεκτονική των ανακτορικών συγκροτημάτων των Βερσαλλιών, του Φοντενεμπλό και η αυστηρή και απόρθητη ομορφιά των κάστρων του Carcassonne μοιάζει μυστηριωδώς με φόντο την όμορφη φύση.

8 ενδιαφέρουσες πόλεις για επίσκεψη στο Ισραήλ
8 ενδιαφέρουσες πόλεις για επίσκεψη στο Ισραήλ

Το Ισραήλ προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από παραλιακά θέρετρα, ιστορικά και φυσικά αξιοθέατα και είναι ένας ιερός τόπος, που προσελκύει προσκυνητές διαφόρων θρησκειών. Τα ταξίδια σε όλη τη χώρα είναι μια σημαντική εμπειρία για κάθε άτομο.

Αξιοθέατα της Ταϊλάνδης
Αξιοθέατα της Ταϊλάνδης

Μεταξύ των χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας, όπως: Βιετνάμ, Λάος, Καμπότζη, Μαλαισία και πολλές άλλες (ο συνολικός αριθμός των οποίων είναι έντεκα), η Ταϊλάνδη έχει κερδίσει ιδιαίτερη δημοτικότητα μεταξύ των σύγχρονων τουριστών.

Πού να χειμώνα στην Ευρώπη
Πού να χειμώνα στην Ευρώπη

Καθημερινά, υπάρχουν ολοένα και περισσότερες προσφορές για εξ αποστάσεως εργασία στο εξωτερικό στην αγορά εργασίας και οι λόγοι για αυτό είναι προφανείς: μια εταιρεία μπορεί να εξοικονομήσει χρήματα από την ενοικίαση γραφείων και την αγορά εξοπλισμού και η γεωγραφία της πρόσληψης υπαλλήλων αυξάνεται δραματικά. Είναι επίσης πολύ βολικό για τους εργαζόμενους. Μπορείτε να ζήσετε οπουδήποτε στον κόσμο και να εργάζεστε ταυτόχρονα. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό στην κρύα περίοδο του χειμώνα.

Το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο
Το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο

Burj Khalifa, από τα αραβικά. Ο "Πύργος Khalifa" είναι το υψηλότερο κτήριο στον κόσμο - 828 μ. και το πιο πολυώροφο - 163 ορόφους, χωρίς να υπολογίζονται οι 48 τεχνικοί και υπόγειοι όροφοι. Ο ουρανοξύστης έχει το μεγαλύτερο κωδωνοστάσιο στον κόσμο - 180 μ. Αυτό το μεγαλοπρεπές κτήριο βρίσκεται στο Ντουμπάι (ΗΑΕ).

Διακοπές στην Πολωνία
Διακοπές στην Πολωνία

Δεν υπάρχει έλλειψη όμορφων πόλεων στην Πολωνία. Επιπλέον, η Βαρσοβία, το Γκντανσκ και η Κρακοβία περιλαμβάνονται τακτικά όχι μόνο στην Ευρωπαϊκή, αλλά και στις παγκόσμιες τουριστικές αξιολογήσεις. Ωστόσο, οι πιο δημοφιλείς μεταξύ των ξένων τουριστών είναι ταξίδια πολλαπλών ημερών στις μεγαλύτερες πόλεις της Πολωνίας.